Gondoltam összevadászok egy kis ízelítőt, hogy mire számítsatok pénteken.

 

Gyertek el, hogy egy jó dolog születésénél ott lehessetek :-)


Twitteld! Megosztás facebook-on! Add a Startlaphoz! Megosztás iWiW-en! ZÜMM! Add a Google Reader-hez! Küldés gmail-el! RSS követés!

Címkék: foka zion fpt lazy monkees

A bejegyzés trackback címe:

https://zionpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr41434403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

c0p · http://c0pland.blogspot.com 2009.10.08. 03:06:31

az fpt-s video nem fpt-s video am :) egy nappal kesobb keszult es a sabres of paradise-os, two lone swordsmen-es andrew weatherall lesz szerintem.

Az Emberség Erejével Alapítvány 2009.10.08. 14:42:30

@c0p: átvert a jutyúb, bocs a bizalmamért :-)

Illés Random 2009.10.12. 18:47:59

Lenne egy kérdésem...Most már egyre többet lehet hallani az emberekttől meg innen-onnan erről a ZION-ról. Tudom, hogy van egy BLOG-ja, regisztráltam is magamat. Az lenne a kérdésem, hogy esetlen nem -e kellene a ZION-nak egy weblap, mert akkor azt szívesen megcsinálnám (amit, ha elkészült mondjuk egy ingyenes webtárhelyre feldobnék). Nem egy bonyolultat, hanem egy egyszerű kis valamit, hogy az emberek többet tudjanak meg erről a helyről, az ott póbáló zenekarokról stb...Nos, mi a vélemény ezzel kapcsolatban?

süti beállítások módosítása