A következő két bejegyzés arra törekszik, hogy megmutassuk a korábbiaknál kicsit kokrétabban, hogy mivel is foglalkoznak ZION lakói.

Az InterMagyar sok sima és néhány sziámi sejtből felépülő létforma, ami zenél, kiabál, néha pedig pultozik, fest és takarít, mint arra a legújabb felfedezések rámutattak. Hála Istennek a modern technika segítségével bepillanthatunk a ZION-t benépesítő sejtek odúiba. Jó szórakozást!

Takáts Eszter & a GumiZsuzsi:
 
Zagastic
 
The Crybabies
 
alterEGO
 
Starfunk Simples
 
Lazy Monkees
 
The Ka-boom Band
 
Ce'anne
 
The Madjam
 
Kobrajazz
 
Revelstone
 

A Waste of Time nevű sejtcsoport lakhelyére sajnos nem tudtunk még eljutni, de igyexünk.


Twitteld! Megosztás facebook-on! Add a Startlaphoz! Megosztás iWiW-en! ZÜMM! Add a Google Reader-hez! Küldés gmail-el! RSS követés!

Címkék: zenekarok alterego crybabies zagastic zion intermagyar lazy monkees eszter gumizsuzsi madjam ka boom band kobrajazz revelstone ce anne star funk simples waste of time

A bejegyzés trackback címe:

https://zionpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr131450186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teerminator 2009.10.14. 19:06:24

A Waste of Time-nak jelenleg nincs lakhelye, de dolgozunk rajta.

bassist 2010.07.21. 18:28:32

A Waste of Time-nak van weboldala www.wasteoftime.hu

süti beállítások módosítása