Respekt Emberek!

 2009.10.12. 15:38

Köszi mindenkinek, hogy tiszteletét tette pénteken a remek Stand up for ZION party-n. Tisztelet mindenkinek aki lehetővé tette, hogy ez az este így sikerüljön, különösen Keko, Hagyma, Intermagyaros fiúk és lányok, Varga Zoli, Sebő.

Az adományaitokból sikerült fedezni a tető kijavítását, most már csak fűtés ügyben kéne továbblépnünk :-) Az akciók ZION-ért folytatódnak, részletek hamarosan itt.

Remélem lassan felkerülnek a pénteki fotók a party portálokra és akkor linkelem őket, valamint egy remek videós élménybeszámoló is várható.

Nyiri


Twitteld! Megosztás facebook-on! Add a Startlaphoz! Megosztás iWiW-en! ZÜMM! Add a Google Reader-hez! Küldés gmail-el! RSS követés!

Címkék: zion stand up for zion

A bejegyzés trackback címe:

https://zionpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr451445228

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Amitől Pécs az, ami: ZION 2009.10.14. 20:02:58

Bármennyire is egyre nehezebb a délvidéken élni, Pécs mindig is képes volt előrukkolni valami újdonsággal. Nem a mindenkori városvezetés blamáira gondolok, hanem arra az itt élő, alkotó közösségre, amely folyamatosan a semmiből építi azt a várat, amitő...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zizzo 2009.10.12. 19:14:09

filter.blogter.hu/371584/amitol_pecs_az_ami_zion

Jo! Itt van egy videó!
Respect a takarító "hősöknek" is ;)
pisz!

Az Emberség Erejével Alapítvány 2009.10.14. 08:42:25

@zizzo: köszi a videót és osztom a véleményed :-)

süti beállítások módosítása