Menedék és Zion

 2009.09.20. 14:42

A Menedék egy legenda a halhatatlanok között, néhányan elhiszik létezését, mások nem. Egy olyan szent hely, ahol tilos harcolni, ki lehet szállni a játszmából, amiben mindig csak egy maradhat. Őrzők védik, a halhatatlanok pedig örök álmot alszanak.
- Hegylakó-sorozat -

A Menedékkel már találkozhattatok sok helyen: Sziget, Reggae Camp, Rockmaraton, hogy csak a legnagyobb fesztiválokat említsem. Azért dolgozunk jelenleg, hogy a Menedék állandó otthonra leljen ZION-ban.

Ha minden összejön, akkor lesz egy ifjúsági klub, ahol értelmesen lehet időt tölteni jó társaságban, vagy elolvasni egy magazint, vagy csak inni egy teát, ha ahoz van kedved. A Menedék emberi jogi játszóház is, lehet nyerni az EJ Casinoban, vagy legóból képregényt csinálni a kirekesztésről. Ha többet szeretnél megtudni a Menedékről és a mögötte álló emberekről, akkor erre tovább...

(Nyiri)


Twitteld! Megosztás facebook-on! Add a Startlaphoz! Megosztás iWiW-en! ZÜMM! Add a Google Reader-hez! Küldés gmail-el! RSS követés!

Címkék: menedék emberség erejével

A bejegyzés trackback címe:

https://zionpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr1001394640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juliSka 2009.09.22. 20:54:03

:)) Jaaaj de jó látni ezt a klipet újra!!! Köszi! Éljen ZION, és a fix Menedék!

süti beállítások módosítása