Az elmúlt hetek történései:
Kisebb felújítások, takarítások ZIONban: a keleti szárnyban a lépcsőház új festést kapott, a nagyterem színpad szilárd sík burkolatot, a nagyterem galériájáról már nem lehet véletlenül lepottyanni, valamint a koszba se fogunk már belefulladni.

























Az ICWIP ideje alatt jártak nálunk külföldi vendégek, kiknek szállást és oltalmat nyújtott ZION néhány napon kersztül. Az egyik társaság Kolozsvárról érkezett, és azóta haza is tértek oda kalandos úton. Az volt ugyanis a nagy feladatuk, hogy Kolozsvárról elstoppoljanak Prágáig és vissza, miközben mókásabbnál mókásabb feladatokat oldanak meg. Bővebbet róluk itt olvashattok!
Francia országból is érkeztek ketten látogatóba, és elmondásuk szerint igen jól érezték magukat.
Továbbá egy amerikai lánnyal és egy portugál fiúval is sikerült átélnünk egy fergeteges házibulit.




































Figyelem figyelem, a népszerű 30Y zenekar új lemeze hamarosan elkészül. A felvételeket ZIONban készítették a nagyterem kitűnő akusztikájának okán, kis ízelítőt az alábbi videó segítségével kaphattok:




Sikeresen megjártuk az Ördögkatlant is, ahol a ZION megmutatta a hippi oldalát. :)
A Nagyharsányi főtéren találhattak meg minket a fesztiválra látogatók, és elmondhatjuk, hogy mindig volt valaki akinek kedve szottyant hangszert ragadni, az egészen fiataltól, az idősebb korosztályig mindenki, továbbá olyan művészek is megfordultak nálunk, mint Varga Livius és Háy János.











































































































Jövőhéten az Együtt Baranya Ifjúságért zenei tábora lesz ZIONban, melyről majd később részletes beszámolóval jelentkezünk!
A szeptemberi nyitásról, programokról, és a nemsokára ZIONba költöző civil szervezetekről hamarosan részletesebb információkat olvashattok! Figyeljétek a blogot!
További tartalmas nyarat kívánunk mindenkinek, használjátok ki ami még hátra van belőle!


Twitteld! Megosztás facebook-on! Add a Startlaphoz! Megosztás iWiW-en! ZÜMM! Add a Google Reader-hez! Küldés gmail-el! RSS követés!

Címkék: prága koncert buli lemez kolozsvár nyár új 30y icwip emberség ebi zöfi nagyterem ördögkatlan zion

A bejegyzés trackback címe:

https://zionpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr322218832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása