Sok szeretettel meghívunk egy fergeteges évbúcsúztató bulira a pécsi Zenész Ifjúsági OtthoNba. Ez az utolsó alkalom, hogy ebben a formában láthatod ZION-t, hiszen januárra bezárunk és megújulva várjuk az embereket februártól.

6 koncert és 14 DJ szórakoztatja a bulizni vágyókat és persze vacsora is lesz :-) A belépő elővételben 1200 Ft, helyszínen 1600 Ft.

Elővételes jegyvásárlás: ZION főbejárat az ünnepek kivételével minden hétköznap 14.00 és 18.00 között.


Twitteld! Megosztás facebook-on! Add a Startlaphoz! Megosztás iWiW-en! ZÜMM! Add a Google Reader-hez! Küldés gmail-el! RSS követés!

Címkék: szilveszter zion

A bejegyzés trackback címe:

https://zionpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr11608566

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szilveszterezz Zion-ban! 2010.01.13. 12:06:13

[Videóval] Akik egy kellemes légkörben szeretnék tölteni az év utolsó napját, akkor azokat sok szeretettel meghívják egy fergeteges évbúcsúztató bulira a pécsi Zenész Ifjúsági OtthoNba. Ez az utolsó alkalom, hogy ebben a formában láthatod ZION-t, hisze...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ráfextú-hisz tudod..... 2009.12.30. 16:25:49

sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy ha mennénk, meddig kell odaérni? vagy a kapuban meddig árultok jegyeket?
köszi előre is

süti beállítások módosítása