A pécsi SKRU zenekar és Az Emberség Erejével Alapítvány közös akcióba kezdett az ősszel. A cél egyfajta társadalmi felelősségvállalás, egyszerű ügyekben kérjük a fiatalok segítségét jövő nyárig, minden hónapban egy új küldetéssel.

A mostani misszió a Menedékhez kapcsolódik. A Menedék január közepén nyílik ZION első állandó részeként, mint emberi jogi foglalkozások helyszíne és mint ifjúsági klub. Szeretnénk ebben a hideg időben teával várni az érdeklődő fiatalokat és jó lenne ha nem kellene nagy mennyiségű műanyag pohárral megterhelni a környezetet, ezért ha van egy felesleges bögrétek otthon, légyszi támogassátok meg vele a Menedéket. Emellett kialakítunk egy olvasósarkot is, ahová érdekes könyveket keresünk. Szóval ha van egy jó könyved, ami mást is érdekelhet és te már elolvastad, akkor rakd fel a Menedék könyvespolcára.

Az adományokat a következő helyeken gyűjtjük: Toxic klub, Tett-Hely Központ (Apáca u. 2/1.), Szivárvány Gyermekház Tett-Hely Iroda (Lukács Zoltánt kell keresni), ZION Pécs (Szilveszterkor, vagy előzetes egyeztetéssel)

Előre is köszi a támogatásért. További információk ITT!


Twitteld! Megosztás facebook-on! Add a Startlaphoz! Megosztás iWiW-en! ZÜMM! Add a Google Reader-hez! Küldés gmail-el! RSS követés!

Címkék: menedék skru tettek mezeje

A bejegyzés trackback címe:

https://zionpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr951608540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása