A főbejárattól nem messze találtunk egy rövidke járatot, amely végén egy ősi nyugalmat árasztó odúba jutottunk. A barlangfészek lakói magukat valami emberi jogi aktivistáknak, a lakhelyüket pedig Menedéknek nevezik.

Az emberi jogi aktivista egy nagyon érdekes faj, fesztiválokra járnak játszóházat csinálni, mindenről van véleményük, ha néha beengedik őket egy-egy iskolába nagyon boldogok és 2 mondatból bárhonnan eljutnak az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatához.

Ottjártunkkor azt mondták, hogy most építkeznek. Az a küldetésük, hogy minél több fiatalt vendégül lássanak a Menedékben. Lesznek itt emberi jogi foglalkozások, ifjúsági klub, webrádió, teaház, filmklub és hétvégi programok.

A Menedék lakói Az Emberség Erejével törzs tagjai. Kicsit félnek a téltől, mert az odú még nem elég meleg, de azt remélik, hogy hamarosan megtalálják a megoldást az Intermagyar pajtikkal közösen.

 


Twitteld! Megosztás facebook-on! Add a Startlaphoz! Megosztás iWiW-en! ZÜMM! Add a Google Reader-hez! Küldés gmail-el! RSS követés!

Címkék: menedék zion emberség erejével

A bejegyzés trackback címe:

https://zionpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr201481681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása