"3x3 Duennium 3 jó célért!" Augusztus 26-án Budapesten egy sajtótájékoztató keretében elindult az árverés, ahol licitálni lehet három ismert, véleményformáló közéleti személyiség Benedek Tibor, Dr. Csernus Imre és Lovasi András által aláírt borokra. Ez utóbbi a ZION-ban tervezett könnyűzenei iskola elindítását támogatja. Még egy hónapig lehet licitálni a Vylyan pincészet oldalán

Nagyon köszönjük A Vylyan Pincészetnek, Lovasi Andrásnak, azoknak akik licitáltak vagy licitálni fognak, és minden támogatónak!


Másik hírünk, hogy ma indul a PánBalkán Art Piknik. A fesztivál ideje alatt többek megtekinthetők a város több helyén Land Art munkák, egyedi padok, és a "Play me, I'm yours" zongorák, melyeken játszhat is a tisztelt járókelő, ha akar.
A ZION önkéntesei a zongorák napközbeni felügyeletét, és tájékoztatást végeznek.
Twitteld! Megosztás facebook-on! Add a Startlaphoz! Megosztás iWiW-en! ZÜMM! Add a Google Reader-hez! Küldés gmail-el! RSS követés!

Címkék: árverés licit fesztivál vylyan bor me lovasi jótékonyság zongora play önkéntesség andras duennium panbalkan

A bejegyzés trackback címe:

https://zionpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr312257888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása